Mar
09
2013

Seema “ Vær arkitekt av livet ditt! ” Du er merkevaren

Jeg hadde gleden av å bli invitert til Seema seminar  ,,Du er merkevaren” 9 mars 2013 og jeg er veldig takknemlig for å ha deltatt. Så mange interessante og inspirerende personer, leder de norske mest kjente aktører i markedet: Virke, Accenture, Telenor, Hewlett Packard, Sibelco Nordic, Itera alt var veldig bra organisert i et program ved Seema

Jeg vil gjerne dele med dere hva jeg har lært i dag fra hver og en av dem:

Meldingen fra Seemas medlem Betul Cokluk var “  vær arkitekt av livet ditt! ”

 

 Vibeke Hammer Madsen, Administrerende direktør i Virke: snaked om PMB personlig merkevar bygging, å se for ting du brenner for, vær nysgjerrig, forstå annen kultur og kultur regler rundt det. Arbeid og utvikle deg selv! Alltid levere ditt beste!

Nils Øveraas Administrerende direktør i Accenture: snakked  om omdømmebygging  å ha teknisk ansvar, international erfaring, og å være heldig med a være i en stor organisassjon er ikke alt. Man må være interessert i mennesker. Han snakked om at han har godt tradisjon for å rekruttere folk i et sosial kontekst. Å se folk å huske navne til mensker du treffer, å lære noe nitt fra nye ansatte. Å være tilstede er veldig viktig!

 

 

Vibeke Halvorsen Vice President Telenor: Lever der du er ! Vær nysgjerig! Sosial på jobb er veldig viktig det er der det skjer things, står interesert i folk, spør hvis du kan hjelpe dem med noe. Mange har utdannelesen: mastergrad, doktorgrad osv, det er det du er som personlighet som gjor  et forskjell. Bedrifter ansatte ikke cv-er men folk!

 

 

 

 

 

 

Anita Krohn Traaseth Agere på situasjon hvis det er tungt, ta tid for private refleksjoner.Det er viktig å ha frihet prøv a finne hva er viktig for deg. Livet er tøff til tider, det er tøfft till alle, alle kan har det tøff,  spørsmålen er hva kan du gjøre, du skal se hva som skjer og bruke det som en akselerator for å ta det videre. Det er viktig å ha en mentalt trening og øvelse. Bedre blir du, strekere blir du. Du må være fornoyd med det du har levert. Hvem setter begrensene dine mentalt ? Hva sier du til deg self er det pozitiv eller negativ? Har en mentor, diskuter om livet og profesjonelt!  Står i krig for a vite hva er du laget av. Ikke være redd til å gjore feil men prov til å rette det. Lag ditt eget oppskrift !

 

 

 

 

Kristin M.Botnmark Senior Vice president HR  Vær modig!
  1. Kjenne seg selv for å forstå andre. For å være interssant må du være interessert. Samspil hva ser du etter hos andre, tydelig tilstede, si det og gjøre det ”walk the talk”, ’’gir for å få del, for å ta del’’ Hold hjertet varm og hodet kaldt !

  2. Lovleen R Brenna Daglig Leder Seema Nettverk er viktig for å overleve skule jeg være i ferd med å falle, så har jeg ingen som vil fange meg og gi meg støtte. Den viktigste nettverket er familie venner og folk som svarer når du har et spørsmål i vanskelige tider.     Anders H. Lier Administrerende direktør Itera consulting oppsumerte med hva vi har lært om og det var masse. Han hadde en inspirasjon Twitter øyeblikk ” Selvinsikt som gir deg utsikt! ”

Du får til det du vill, lever der du er, blir mer bevist på hvem du er og hva du står for, PMB = personlig merkevar bygging, kvalitet på netverk, RAUS = respekt, ansvar, utvikling, smil. Gjor det mot andre det du onsker at andre skal gjøre mot dere!

 

Jeg håper dette meldingene vil spre seg og vi får sterkere i veien vår til å definere oss selv og våre liv i forbindelse med andre!

No Comments »

Leave a comment

Powered by Solution Oriented Software